031-132213

Professionell tandblekning

Profesionell tandblekning med BrilliantSmile

Salong Reborn utför tandblekning med BrilliantSmile som är den ledande metoden för effektiv och säker tandblekning på marknaden.

BrilliantSmile ger vitare tänder på bara en behandling som är långt automatiserad för att säkerställa resultatet. Effekten är mycket tydlig.

BrilliantSmile har använts i bland annan Idol, Extrem Makeover och Top Model.

Bieffekter i form av ökad sensibilitet och ilningar i tänderna är vanligt förekommande med andra blekningsmetoder. Dessa bieffekter är mycket ovanliga med BrilliantSmile-metoden. Vi använder oss av en Ph-neutral gel, som inte sliter på emaljen.

Vi är certifierade av både BrilliantSmile och tandläkare. Ansvarig tandläkare är Per Pärsson.

Behandlingen som tar cirka 1 timma påbörjas med en putsning av tänderna. Därefter appliceras väteperoxigel på tänderna, som aktiveras med ett plasmaljus. Under hela behandlingen byts gelen ut 3 gånger.

Det aktiveras plasmaljusets våglängd ligger mellan 400-490Nm och är helt fritt från skadligt UV-ljus. Behandlingen är helt säker och utan biverkningar. I snitt blir tänderna 5-7 nyanser vitare efter en behandling.

Om du snusar eller röker kan du göra en NanoSeal behandling.

Efter tandblekning var kunderna tidigare tvungna att håla sig borta från missfärgade födoämnen, snus, cigareeter mm, i minst 72 timmar. En faktor som faktiskt avskräckt många från blekning genom åren. Med lanseringen av BrilliantSmile NanoSeal Total+ är det äntligen slut på detta.

NanoSeal Total+ reminaliserar och förseglar emaljen vilket gör tänderna okänsliga för nya missfärgningar. Produkten gör att kunderna kan äta och dricka som vanligt direkt efter blekningen.

Pris:

Ny behandling 3600 kr (behandling 60 min)
TouchUp, uppfräschning 1500 kr (behandling 20 min)
NanoSeal Total+ behandling 500 kr